super 6 must-know tips for decorating your living room

super 6 must-know tips for decorating your living room #deko #dekoration #Dekorationideen #decorieren #ihres

Familjemedlemmar samlas för konversation, arbete och TV i vardagsrummet. Fester och officiella tillfällen samlar olika människor. En mysig och elegant inredning är att sikta efter. Börja utforma de olika elementen. Avsikten är att skapa en avslappnad stämning som tillåter ömsesidig ge och ta och samtidigt låta någon arbeta om de vill.

Ett kontorsbord i ett hörn kan underlätta arbetet med nödvändig kommunikation och elektronisk utrustning. Vissa vardagsrum har ett lugnt meditationshörn för att påminna om behovet av lugn.

Färgkombinationer, blandningar och kontraster

En neutral bakgrund bör fungera mycket bra som en duk som avslöjar oändliga vyer. Texturerade väggplattor skapar underverk. Vitt, solbrunt och grått skulle gå mycket bra med en kontrasterande ljus färg som orange.

En uppsättning glesa möbler

Undvik överbelastning med överdrivna möbler som förhindrar enkel rörlighet. Raffinerade föremål fungerar bra i små vardagsrum. Större utrymmen kan rymma en påkostad soffa eller två i mitten snarare än längs väggen. En intim scen för söta prat skapas alltså. Mattor definierar utrymmen väl och gör uppdelningar på golvet.

Ett attraktivt golv

Ett vackert och användbart golv skulle vara bra! Glaserade förglasade brickor är mycket slitstarka och icke-porösa, gjorda av lera, fältspat och kvarts. De kommer att lysa vidare och vidare, förutom att motstå fläckar och repor. Välj bland många mönster, en del som imiterar marmor eller trä.

Ljusfantasin

Designmiljöer genom belysningstrick. Använd belysningsskikt och installera flera källor som överensstämmer med varandra. Vardagsrum kan använda en kombination av belysning av bord och golv medan accentljus skulle fokusera på konstverk och väggar, mantlar eller bokhyllor. En sagaeffekt är mycket möjlig med mjuk, intim belysning i bärnstenar som i butiksinredningar.

Drömmande gardiner

En påkostad scen skapas genom smart användning av gardiner. De kunde drapera fönstren och väggarna, ner till golvet för dramatisk påverkan. Undvik små gardiner som gör att rummet verkar ganska litet. Byt dessutom gardiner beroende på tid på året eller som familjemedlemmar önskar.

Tryckta eller glödande gardiner, blommor eller ett dekorerat mörker, så många alternativ finns tillgängliga. Ljusa färger som rött och gult för att skapa en frisk omgivning och främja spänning genom ett ljusspel med nyanserna. Se till att tillräckligt med naturligt ljus kommer in i rummet och undvik mörka miljöer, särskilt under dagen.