Home decor, mason jar sconces, mason jar decor, farmhouse wall decor, rustic wall decor, home decor, farmhouse living room decor, wall sconce

Home decor, mason jar sconces, mason jar decor, farmhouse wall decor, rustic wall decor, home decor, farmhouse living room decor, wall sconce #bauernhaus #Decor #mining glass # wall sconces

Små lägenheter kan ge en trevlig, mysig känsla för dess invånare såväl som för de som kommer att besöka. Utrymmet begränsar ett behov av kreativitet och noggrant arrangemang när du dekorerar en liten lägenhet. Det finns några saker att tänka på när man tänker på hur man ska dekorera en liten bostadsyta:

  • Gör noggranna mätningar, särskilt i vardagsrummet för att se till att möblerna passar en lägenhet. En stor soffa, till exempel, kan göra att vardagsrummet ser ut och känns för trångt. Detsamma gäller också för kökssatser och sängar, eftersom stora möbler kan förringa bostaden och göra det svårare att bekvämt manövrera genom rummet.
  • Minimera mängden tillbehörsmöbler i de gemensamma rummen, särskilt i vardagsrummet. Ett litet vardagsrum kan se större ut om det inte fylls med mycket onödiga möbler. Ett eller två små, runda soffbord som är dekorerade med spetsar och toppade med en fin statyett ger en något snygg, men ändå okomplicerad look till ett vardagsrum.
  • Använd ljus, neutral färgfärg för att dekorera rummen, särskilt i köket, vardagsrummet och badrummen. Vibrerande toner öppnar verkligen upp området och ger en illusion av rymlighet, vilket kan vara till stor hjälp i en liten lägenhet. Jordnära toner gör det lättare att välja möbler och hushållsartiklar för att accentuera rummet.
  • Välj bra belysning för att lysa upp vissa rum och ge andra en mjukare, mysigare effekt. Små kök är svåra att navigera, men bra belysning med attraktiva armaturer kan hjälpa saker att se ljusa och rymligare ut. Små badrum med ljusa, attraktiva belysningsarmaturer kan också hjälpa till att accentuera trånga badrumsutrymmen.
  • En av fördelarna med små lägenheter är att det inte finns mycket utrymme att fylla, så det kan vara lättare att välja några, snyggt detaljerade dekorativa föremål för att belysa varje rum. Detta är ett bra sätt att hålla röret till ett minimum och ge varje rum ett "mindre är mer" -fokus. En trevlig, inredd sovrum med färgglada, dekorativa accenter placerade väl eller ett litet, elegant kök med rena förvaringsutrymmen kan ge bostadsområden en behaglig touch.

Det finns flera saker att tänka på när man dekorerar en liten lägenhet, inklusive färgschema, storleken på möblerna och belysnings accenter. Ett litet utrymme kan vara utmanande att möblera, men noggranna mätningar och klokt utvalda möbler gör hela skillnaden. Litet utrymme kan se mycket större ut än vad det är med alla heminredningskomponenter på plats.